All That You Can’t Leave Behind

Hängde på stranden hela dagen igår. Fram till att solen började gå ner.

Det är en förvirrande sommar. & antagligen är det just det som är nyckelordet för sommaren 2012. När jag tänker tillbaka till den här sommaren om ett år så kommer jag nog mest att minnas den som förvirrande tror jag. Eller rörig. Jag har ingen ordning på något. Varken lägenheten eller mina tankar & känslor. Mmm. Rörig & förvirrande it is.

Började såklart tänka på hur förra sommaren såg ut. Försökte minnas vad jag gjorde & ärligt talat minns jag typ ingenting. Det enda jag minns mycket av var resan till Malta & midsommarafton, men sen vettifan. Det är tur att jag bloggade ibland så jag kan se nu i efterhand vad jag hade för mig. Det var mycket läsande & altanhäng i alla fall.

Jag har fortfarande svårt att smälta hur mycket som har hänt på ett år (eller 7 månader, men ändå). För ett år sedan bodde jag med min sambo i en fräsch & fin 2:a med altan & tvättmaskin. Livet hade sina ups & downs som alltid, men läget var iaf. ganska stabilt. Jag visste vad jag hade & vad jag ville. Nu är jag singel & bor ensam i en 1:a utan badkar/ordentlig dusch & utan köksfläkt & allt är bara sådär jobbigt halvfärdigt & jag har som sagt ingen ordning på någonting alls. Varken lägenheten eller tankar/känslor.

Hur lång tid ska det egentligen behöva ta?
3 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


AniaNo Gravatar skrev:

juli 24, 2012 @ 13:09

Förstår känslan lite. Jag blir också trött och less när saker är halvgjorda och känns osäkra. Jag tycker en flytt ofta brukar medföra den där känslan… :-/

smämNo Gravatar skrev:

juli 25, 2012 @ 0:34

Usch, jobbigt när det käns så. Du får se till att boka in saker att se fram emot så kanske det känns bättre. Mål och delmål :)

Kramar!!

♥ DanielNo Gravatar skrev:

augusti 12, 2012 @ 9:48

Håller helt med smäm… Har själv oxå haft en lite tung period för ett tag sedan, men att ha små mål att se fram emot hjälper en hel del. Jag försöker alltid ha en resa att se fram emot, men det kan även va en så enkel sak som att ett nytt avsnitt av Fringe kommit ut eller att köpa något vid löning som man sett fram emot.. Åker till NYC om 2 veckor, men ser nästan lika mycket fram emot när jag kommer hem.. Stora planer på gång gällande inredning av lägenheten. Grymt taggad!

Låt det ta den tid det tar, men se till att putta in positiva saker i ditt liv under tiden. Då går det mycket enklare :)