Mitt 2012 via instagram (April-Juli)

(Jag joinade inte instagram förrän i April, därför börjar mitt 2012 då…)

MARS/APRIL: Var i Berlin med pappa i Mars, firade min födelsedag 1 April (istället för 1 Juli) & Markus kom & hämtade sina saker & möbler lite pö om pö = det blev mer & mer tomt hemma, Jag festade med mina Conversebeklädda kollegor & såg Spartacus & en massa andra serier.

APRIL/MAJ: Det började bli fint väder så det blev en del basketspelande & glass med Alex. En massa promenader hann jag också med minsann. Hängde även med Sanne ibland, jobbade & åt god mat på Valborg.

MAJ: Massa massa lägenhetsmeck! Hela köket revs ut & började byggas upp igen. Fick även ny vask & vaskskåp till badrummet + flyttade i slutet av månaden.

MAJ/JUNI/JULI: Lite fest, lite Kullaberg med Alex, gick promenader & hälsade på diverse djur ibland, slappade ofta & gärna (utslagen efter allt med flytt & lägenhetsmeckande!), var i Yngsjö med pappa & det blev några turer till Västra hamnen.

JULI: Jag var inte direkt världens gladaste gris, men blev iaf. lite uppiggad av att hänga med finfina vänner & släktingar! Strandhäng med Emilia var det göttigaste på länge!
3 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


NadjaNo Gravatar skrev:

december 23, 2012 @ 0:26

Föreslår att vi hänger snart !:)

CitrinNo Gravatar skrev:

december 23, 2012 @ 11:27

Instagram verkar så trevligt men av någon anledning har jag aldrig fastnat för det… Tror jag tyckte appen var för avancerad… Haha *trög*
Fina bilder iaf! Särskilt sommarbilderna! Åh sol…

nadjaNo Gravatar skrev:

januari 2, 2013 @ 21:38

måste ses snart !