Feed me or leave me!

Häromdagen pratade jag med mamma angående ointresset i att laga mat. Vi var båda rörande överens om att det är bäst att helt enkelt hitta en karl som kan laga mat! Jag har tack & lov återigen haft turen att ha hittat en karl som oftast gärna lagar middag åt oss & det är jag hemskt tacksam över ;) Att leva på varma mackor, fryspizza & makaroner med bacon (som jag alltid gör när jag är ensam) är ju ingen höjdare…

Vad tycker ni om att laga mat? Vem sköter oftast den biten hos er?
13 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Jag gör tyvärr inte bloggdesigner! Men HÄR finns folk som gör!
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


POOSNo Gravatar skrev:

februari 19, 2013 @ 16:44

Jag tycker att det är ganska kul att både baka och laga mat så min sambo har tur som annars äter nudlar och snabbmakaroner när jag inte är hemma ;)
Tur att du har en sådan snäll och händig man. Håll hårt i honom, för de är banne mig sällsynta!

AnnaNo Gravatar skrev:

februari 19, 2013 @ 17:19

Det är faktiskt min karl som lagar mat här hemma även om det är jag som har gått hotell och restaurang på gymnasiet ;) han har ett intresse som jag saknar, så jag är oerhört glad att jag slipper :)

EmmaNo Gravatar skrev:

februari 19, 2013 @ 17:36

Jag älskar att laga mat och det är jag som gör det i 98% av fallen. J får dock disktjänst då. En bra deal tycker jag.

SofiaNo Gravatar skrev:

februari 19, 2013 @ 17:40

Jag gillar att laga mat, men jag har hemskt dålig fantasi när det gäller matlagning, och inte tålamod till att gå igenom recept, köpa hem en massa grejs bara för att laga en speciell rätt och sen ställa sig och läsa recept samtidigt som jag lagar!

Nää, tacka jisses att jag har en man som är utbildad kock! ;)

KhaleesiNo Gravatar skrev:

februari 19, 2013 @ 18:32

Jag tycker det är rätt kul att laga mat när jag har inspiration (kommer i perioder). Dock så är maken (kocken) kräsen och äter inte ens fisk som jag själv äter minst 4 gånger i veckan. Som tur är så har jag ju sonen att laga mat till också så nu känns det ännu roligare.

Är det bara jag själv som äter så är jag också noga med att äta lagad mat, men det är också för att jag inte gillar färdigmat. Till lunch äter jag dock oftast yoghurt, flingor och mackor. Försöker däremot bli bättre på att äta lagad mat till lunch också!

♥ PernillaNo Gravatar skrev:

februari 19, 2013 @ 20:55

Jag tycker om att både baka och laga mat så det är oftast jag som gör det. Min sambo uppskattar det till tusen. Innan tyckte jag dock att det var skittråkigt men det är faktiskt så att det är roligare när man lagar till två, man får lusten till att pröva på nya recept hela tiden :)

SandraNo Gravatar skrev:

februari 20, 2013 @ 7:46

Det är ganska blandat här hemma. Jag lagar mest den tråkiga vardagsmaten & matlådor. Thomas brukar laga den roliga & lite mer lyxiga maten.

Angelique {kinkykitten}No Gravatar skrev:

februari 21, 2013 @ 1:38

Oftast är det jag som lagar maten här :)

Fotograf Malin Sörmlind | Hon är inte riktigt som alla andraNo Gravatar skrev:

februari 21, 2013 @ 10:33

Det är alltid jag som lagar mat hemma hos oss. Ludde gör enbart köttfärsås och steker falukorv. :D

♥ MariaNo Gravatar skrev:

februari 22, 2013 @ 10:24

Jag tycker det är dötrist. Sen blir det ju en massa disk efteråt som är ännu tråkigare att ta hand om. Om det gick skulle jag leva på micromat och smörgåsar. Att baka är lite roligare.

Sambon är lite bättre på att laga mat och varannan vecka får vi hem Middagsfrid.

Måste dock bättra mig nu när vi har en ettåring hemma.

JunitjejNo Gravatar skrev:

februari 23, 2013 @ 21:25

När jag bodde själv, var det aldrig några prpblem med matlagningen. Jag tyckte det var roligt och det smakade gott. Men så träffade jag en matlagningskunnig man och jag hindrar honom inte i köket.

Scrap och TingNo Gravatar skrev:

mars 2, 2013 @ 18:03

Dina illustrationer är så fina, de är verkligen speciella! :)
Hemma hos oss är det jag som lagar mat, jag älskar det och gillar också att experimentera. :)

♥ Mona WidénNo Gravatar skrev:

april 15, 2013 @ 18:36

Hello! Jo jag är nog den som har mest idéer ang mat.. lagat mat har jag gjort nu i 30 år och verkligen älskar recept. Dagis här vill tom att jag ska ge ut en receptbok med inspiration till snabb o go o lätt lagad mat.. skratt.. men nu för tiden är jag välsignad med en karln.. som jag lärt upp i några år.. som gärna tagit över matlagningen till 90%. De är otroligt lyxigt när man haft hela ansvaret för det tidigare. Men jag är nog den som ser till att det blir handlat hem olika saker.. vi pratar igenom lite olika idéer.. men han fixar till de… hahahah