Fördelarna med att vara sjuk

Jag har varit sjuk hela veckan…

& vad gör man när man är så snorig att man knappt kan röra sig? Jo, man plöjer en massa säsongen av Sex & the city ;)   Räddaren i nöden som är omöjligt att tröttna på!

Jag blev först riktigt deprimerad när jag i måndags märkte att jag började bli sjuk. Jag hade bara hunnit jobba 3 dagar sedan jag kom tillbaka från min 1½-veckas semester! Dock fick jag inte slappnat av ett dugg under semestern då jag hela tiden stressade med lägenhetsmeckande & en massa annat. Nu när jag varit sjuk har jag dock varit tvungen att ta det lugnt. Jag har ändå inte kunnat lämna lägenheten eller fixa en massa, så jag har bara legat i soffan eller sängen & tittat på SATC/TV/filmer & verkligen vilat.

Visst, det SUGER att bli sjuk. Det suger att snyta sig 2 gånger i minuten & ha en ständigt svullen & svidande näsa & det suger att ha feber & ont i halsen – MEN jag har fått tid att vila upp mig & jag har fått tid att bara ligga & TÄNKA & känna & reflektera över saker & stressen har äntligen lagt sig! Så nu kan jag säga att jag nog behövde bli sjuk! Jag behövde bli tvingad till att ta det lugnt & inte träffa folk på ett tag.

För någon timme sedan slutade snoken att rinna som en jäkla kran (YEY!), så nu är jag bara lite rosslig, hostig & småfebrig med lite huvudvärk, men det innebär att det blir ännu bättre imorgon & att det BLIR midsommarfirande! & DET gör mig sjukt glad!
2 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


Joakim - STORBLOGGAREN.SENo Gravatar skrev:

juni 21, 2012 @ 16:24

Det är helt rätt, man ska försöka vända det negativa till något positivt! Skönt att du börjar bli bättre. Glad midsommar på dig!

sannaNo Gravatar skrev:

juni 22, 2012 @ 14:23

Sex and the city är räddaren när man är sjuk! Skönt du mår bättre :) Glad Midsommar :)