I need to read

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar | Allt för dig | Sju jävligt långa dagar

Nu har jag äntligen beställt hem lite nya böcker. Jag är så ledsen för att jag inte läst mer än 1½ bok det här året (!!) när jag läste över 50st böcker förra året. Mina ursäkter är att jag haft för mycket att göra & att jag inte känt mig sugen på att läsa. Idag kom jag dock på varför – jag har bara olästa kriminalare i bokhyllan. & jag behöver ju chicklit! Duh! Att jag inte kommit på det tidigare. ”Sju jävligt långa dagar” är dock inte direkt en chicklit men den har fått bra recensioner så den slank med.

Jag gissar att de kommer ganska lagom till att jag sett klart min Desperate Housewives-box dessutom. Perfekt! Från & med nu blir det mindre serier & mer böcker!
3 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


♥ LisenNo Gravatar skrev:

augusti 2, 2012 @ 11:50

Har precis läst ensamma hjärtan och hemlösa hundar, den var supermysig! :) (särskilt när man läste den på en solstol i turkiet ;))
Har också blivit riktigt dålig på att läsa, när jag var yngre läste jag hela tiden, och nu blev denna boken den första på pinsamt länge! Måste ta tag i det och läsa mer! :)

♥ HannaNo Gravatar skrev:

augusti 2, 2012 @ 16:07

Jag läste ”sju jävligt långa dagar” för några veckor sen o skrattade högt flera gånger. Läste den på två dagar. Riktigt bra!

AreyannaNo Gravatar skrev:

augusti 25, 2012 @ 16:02

Att läsa går lite i perioder för mig, häromdagen hittade jag 7-10 st bra böcker på bibblan som jag raskt lånade med mig hem! Härligt att krypa ned i soffan med en bra bok! Kram