Instagram killed the blog

Ibland funderar jag på att strunta i bloggen helt.

Eller rättare sagt; jag har ju redan struntat i bloggen ganska rejält & anledningen är INSTAGRAM! Min blogg har nästan alltid bestått av en bild & ganska lite text. Så när Instagram tog över mitt liv (höhö) så kändes bloggen överflödig. Jag tänker att om jag lägger upp samma bilder i bloggen som på Instagram så kommer folket som följer både bloggen & insta att avfölja mig på något av ställena. Det är ju ganska logiskt då det lätt blir uttjatat annars.. Men jag vet inte. Jag saknar ju ändå att blogga ibland faktiskt.

Känner ni själva igen det här? Hur har ni gjort?
13 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


SmämNo Gravatar skrev:

februari 18, 2013 @ 14:37

Tror många väljer instagram nu faktiskt. Speciellt med tanke på det gensvaret man får. Roligare med 100 likes + massoe med kommentarer på en bild än 1 kommentar på bloggen. Lite synd att folk tappat sina bloggar kan jag tycka. Jag föredrar bloggvärlden. Curse you, Instagram ;)

EmmaNo Gravatar skrev:

februari 18, 2013 @ 14:44

Känner igen det. Bloggen blir lidande eftersom det är så enkelt att instagramma var man än är. Försöker dock väcka liv i min gamla blogg.

POOSNo Gravatar skrev:

februari 18, 2013 @ 14:48

Jag saknar ditt bloggande himla mycket och eftersom jag inte har instagram så gör det mig ingenting
att du lägger upp insta bilder här heller :)
Så jag röstar för att du bloggar helt klart!!
Kom igen My!

ElenoreNo Gravatar skrev:

februari 18, 2013 @ 15:29

Tänker precis likadant, bloggar mest för familjemedlemmar som inte har Instagram ;-)

EllenNo Gravatar skrev:

februari 18, 2013 @ 17:06

Åh, jag förstår dig verkligen! Men jag försöker att göra båda, och att hålla isär bloggen och instagram – för alla har ju inte instagram och alla som följer mig på instagram följer inte min blogg eller ens vet att den finns, plus att jag inte har min instagram öppen för alla heller.

Så jag försöker hålla båda vid liv och tycker att det är roligt. Visst, ibland får dom som följer mig på båda ställen se samma bild på instagram som på bloggen men jag försöker att undvika ”min vecka genom instagram”-inlägg, och blogga om något annat då istället. Men vi får se hur länge det håller ;)

Det är jättesvårt och jag kommer följa dig på båda ställen tills du bestämmer dig :)

LADY THIRTYNo Gravatar skrev:

februari 18, 2013 @ 21:01

Håller med Smäm, det är ju himla kul att få det gensvaret man får så snabbt plus att man når ut till en bredare publik.
Bloggen har jag väldigt svårt att överge, att blogga har sin charm och jag fortsätter att hänga på båda :D

☆ CiaNo Gravatar skrev:

februari 18, 2013 @ 21:53

Jag vägrar instagram. Kommer säkert att tappa bort fleramänniskor jag illat att följa om de slutar med sina blogga. Men så är det för mig. Instagram känns ointressant för mig. Bara designen på en blogg får mig att vilja läsa eller inte, detn berättar om personen.

Jag föredrar helt klart bloggvärlden. Men så har jag inte behovet av likes, Bloggen är min dagbok och först och främst för mig. Då jag hostar min själv är jag dessutom säker på att den finns kvar i morgon-

Fotograf Malin Sörmlind | Hon är inte riktigt som alla andraNo Gravatar skrev:

februari 19, 2013 @ 8:52

Jag känner absolut igen mig. Det jag brukar göra är att lägga in en eller flera bilder samtidigt i någon ram grej och skriva en text så blir det inte exakt likadant.. Och variera med bilder tagna med system. Det är lite roligare så, man kommer in i ett flow efter ett tag. Jag försöker skriva tre inlägg om dagen. :)

LouiseNo Gravatar skrev:

februari 19, 2013 @ 21:51

Här är en till som vill att du fortsätter blogga! :-)

JunitjejNo Gravatar skrev:

februari 22, 2013 @ 18:42

Visst kan man känna igen det där, men inte kan instagram ersätta bloggen helt!

MikxkiNo Gravatar skrev:

mars 11, 2013 @ 15:07

Det är så sant, samma hände mig när jag skaffade Instagram… Det är så mycket lättare att bara skicka ut en bild och skriva någon mening än att planera långa inlägg och så. Hittade dock tillbaka till bloggen igen och nu kör jag på stenhårt igen :P Hoppas att du hittar tillbaka till bloggen också :)

♥ KristinaNo Gravatar skrev:

mars 17, 2013 @ 17:17

Hej My
Tro inte jag glömt bort dina vackra kort. Vi sålde ett antal på vår tantträff! Jag har för avsikt att uppsöka en butik vars ägare jag känner ganska bra o göra en intresseförfrågan. Har inte haft möjlighet då vi haft en turbulent tid med operation av vårt lilla barnbarn. Nu när detta är över så ska jag ta tag i det igen. Kram från en som nog svarar på fel ställe!
Ps fortsätt skriv!
Fortsätt rita duktiga du!

SannaNo Gravatar skrev:

mars 22, 2013 @ 10:42

jag gör så att jag uppdaterar bloggen med bilder och längre texter och sen har jag instagram till ibland samma bilder och ibland helt andra som inte kräver någon text