Mitt 2012 via instagram (Augusti-December)

AUGUSTI: Träffade Kristoffer (!), tappade aptiten, & hemmameckade en hel del. Hängde även med fler släktingar! Kusin Lisa, kusin Kasper & Mamma bl.a.

AUGUSTI/SEPTEMBER: Köpte min underbara bil! Fick även badkaret på plats & köket började ta form.

SEPTEMBER: Fick så ont i magen att jag åkte till akuten. Antagligen en cysta som spruckit.

OKTOBER: Hälsade på Sanne som fått en bebis, fotade mamma & hennes hundar & började rita igen. Fick även för mig att testa lite olika frisyrer på skoj & började fota med min ”ordentliga” kamera & inte bara med mobilen.

NOVEMBER: Trött & stressad jämt, började planera mer & fortsatte att rita. Kristoffer lagade en hel del mat till mig & aptiten var det inget fel på längre, hehe. + att jag hittade en skinnjacka (som faktiskt passade!) efter 6-7 års letande!

DECEMBER: Festade lite, var i Ullared med mamma, köpte nya böcker, fick även en bok av Ebbe som jag önskat mig i julklapp :) Hängde mycket med Kristoffer om kvällarna & med Dexter om dagarna, firade jul & fick till slut upp min taklampa! Har velat ha upp den sedan jag flyttade in, så det var ett stor händelse att den kom upp.

Nu är det bara 4 dagar kvar av året & det händer nog inget jättekul de dagarna (förutom nyår?). Jag ska jobba en del & antagligen slappa så mycket jag kan & hinner. Skulle vilja sortera papper & garderoberna & slänga saker på tippen (m.m.) också innan årsskiftet. Tanken på att börja året med ordning & reda gör mig lycklig för om det är något jag INTE haft under 2012 så är det ordning & reda(!), varken i huvudet eller runt omkring mig :S

Nä, händelserna det här året (& de i slutet på förra – de som utlöste allt det här andra) har varit riktigt jobbiga & brutalt påfrestande. Men nu när jag sitter & tittar på bilderna från 2012 & tänker tillbaka så inser jag att jag har fångat (& därmed minns många av) de små fina ögonblicken det här året! Tack instagram! Utan instagram hade jag INTE fotat all möjlig ”skit” som sedan visat sig bli till fantastiska små minnen & lyckoglimtar.

I början av året visste jag absolut ingenting om någonting. Ska jag flytta eller bo kvar? Var ska jag flytta? Hitta-lägenhet-snabbt-som-fan-stress. Ska renoveringen någonsin bli klar? Behöver jag en bil? Hur fan ska jag ha råd med en bil?! Vad vill jag? Vad ska jag göra? Hur ska jag finna trygghet mitt i allt kaos? Jag hade inga fasta punkter att stå på. Hade sällan tid att slappna av & göra det jag ville. Nu i slutet av året har jag äntligen kommit i ordning. Det känns som att det mesta har fallit på plats. Äntligen! Jag äger en helt egen lägenhet & bil, renoveringen är färdig – nu är det bara småsaker som ska fixas (måla väggar, byta toasits, byta ut någon möbel & sådär), jag vet vad jag vill åstadkomma jobbmässigt 2013, jag har funnit en jävligt fin påg & jag har gjort upp lite riktlinjer för 2013. Jag är back on track & har byggt en stadig grund att stå på igen.

Sååå, berätta gärna lite, hur har ert 2012 varit?
5 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


AniaNo Gravatar skrev:

december 28, 2012 @ 14:25

Jag håller tummarna att ditt 2013 blir bättre, det verkar ju i alla fall lovande! :) Din lägenhet har ju blivit superfin förresten.

Mitt 2012 var väldigt mycket berg-och-dalbana… Allt rasade totalt i februari-mars, sedan fick jag ändå en fin sommar och träffade kärleken (det var verkligen det bästa på året!). Sedan har jag kraschat igen runt tidig vinter p.g.a mitt mående. Jobbmässigt har året varit en katastrof, men min härliga tvåa mitt i stan har gett mig mycket glädje! Ja, verkligen upp och ner för mig… Hoppas på ett stabilare 2013 med lite mer trygghet och lite mindre stress. :)

InaNo Gravatar skrev:

december 28, 2012 @ 15:06

Det är så himla fint att läsa att du mår så bra.

Mitt år? Hua. Som ett Ina-år brukar vara, haha. Upp och ner, ner och upp. Flyttade till Göteborg, fick jobb, G dog, fick nytt jobb. Ångest- och depressionsmässigt har det varit ett bra år, eftersom jag är mer stabil än jag varit på ganska länge – även om jag fortfarande har sjukt jävla låga perioder. Jag kommer ändå upp ur sängen och klarar av att jobba. WIN!

MariaNo Gravatar skrev:

december 28, 2012 @ 20:42

Älskar oktoberbilden med mycket ögonsmink! Känns väldigt modereportage, typ.

FannyNo Gravatar skrev:

december 29, 2012 @ 21:28

Ska nog också göra några tillbakablickar, det är alltid kul att gå tillbaka och minnas. :)

Katta kvackNo Gravatar skrev:

januari 1, 2013 @ 21:35

Vad skönt att höra att allt känns stabilare och stadigare. Gott nytt år på dig <3