Nytt från E.L.F

Här är de senaste E.L.F-produkterna jag testat! Jag försökte ta en en tjusig sminkbild
á la Molkan & Malin men jag är tydligen riktigt dålig på det så det struntar vi i just nu.

1. Mineral Moisturising Lip Tint (färg: blush)
2. Baked Blush (färg: rich rose)
3. Pressed mineral eyeshadow (färg: miss popular)
4. Nail polish (färg: glitter glam)
5. Bamboo eyeshadow brush

Min favorit var Lip tinten; ett lypsyl med svag fin rosa färg = perfekt sådär till vardags! Ögonskuggan var det inte så jättemycket pigment i så jag fick lägga på ett antal lager, men jag gillade den ändå då den också gav en perfekt vardagsfärg. Jag tror dock att om man vill ha en mörk färg så ska man välja 1-2 nyanser mörkare än den man tänkt ;)

Blushen gav inte heller så jättemycket färg, men när det gäller rouge så tycker jag bara att det är positivt då jag inte vill ha för mycket färg/markering på kinderna. Hellre att jag borstar på några gånger för att få det perfekt än att det det ser ut som en krigsmålning i ansiktet redan vid första appliceringen.. Nagellacken har jag testat tidigare & gillar dem jättemycket – inget nytt där. Blev positivt överraskad av ögonskuggepenseln. Jag är van vid att såna penslar hårar/fäller jättemycket direkt, men den här verkar mer hållbar.

E.L.F har just nu hela 50% rabatt i 48 timmar så är ni sugna på att beställa så passa
på & använd koden ”010313” :D   (+ Här kan ni kolla in mina tidigare E.L.F-favos/tips.)
3 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


Fotograf Malin Sörmlind | Hon är inte riktigt som alla andraNo Gravatar skrev:

mars 12, 2013 @ 10:12

Jag har också en djup förälskelse i lip tint! Som du skriver, perfekt till vardags! Döm om min flrvåning btw när en butik i Karlshamn har börjat sälja ELF. MMMHM.. :D
Tack för länken sweetie!

CocoNo Gravatar skrev:

mars 15, 2013 @ 15:38

I love that nail polish shade! I’ve just come across your blog and I’m your newest follower via Bloglovin.
Hope some time you’ll get the chance to visit my blog and maybe follow back :-)
With love,
Coco
Coco et La vie en rose
http://www.pinktopping.blogspot.it/

♥ Världens största BELIEBERNo Gravatar skrev:

januari 15, 2014 @ 17:11

Heej! Du handlar ju ofta på e.l.f så jag en ”liten” fråga!!!!! Kommer grejerna man köpte i brevlådan eller måste man gå och hämta ut dom på ett post ställe??? Svara snabbt! Hehe

Det beror på din postlåda :) Om paketet går i din låda eller postbox så får du det där i, annars hamnar det på ditt närmsta utlämningsställe. Väljer du REK-alternativet så hamnar det alltid hos närmaste utlämningsställe!