The ”earth” without art is just ”eh”

Det här är gött på riktigt. Att bara få sitta i lugn & ro & dricka kaffe, lyssna på musik & bara rita & måla. Det har blivit mycket av det här i några dagar nu & jag har inte varit så avslappnad & nöjd med tillvaron på väldigt länge. Ah. Perfekt början på året!
4 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


SannaNo Gravatar skrev:

januari 9, 2013 @ 10:27

gud va mysigt !
Jag önskar verkligen att jag kunde rita, det känns som en otroligt rogivande grej att göra. Jag får gå och sätta mig vid pianot istället och försöka meditera där =)

MariaNo Gravatar skrev:

januari 9, 2013 @ 13:34

*fnissar åt rubriken*

♥ AnnaNo Gravatar skrev:

januari 10, 2013 @ 23:27

Hej My, kan du inte göra ett nytt lägenhetsvideoinlägg? Blir så inspirerad av dina rustningar, ditt donande och din stil- vill se hur det ser ut nu efter att det gått några månader! :) Vore såå kul om du gjorde det!

JohannaNo Gravatar skrev:

januari 20, 2013 @ 17:44

håller med, det är verkligen det bästa!:)