Två nya böcker

Igår beställde jag Vem gråter vid din grav? & Finn din livsuppgift av Robin Sharma. Jag fick ju hans bok Munken som sålde sin ferrari som ljudbok för ett halvår sedan & jag ÄLSKADE den. Nu vill jag läsa mer av Robin Sharma & jag hoppas de här böckerna är lika bra & inspirerande! Jag behöver lite inspo varje dag så det är bra att ha såna böcker hemma :)
3 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


Cecilia, Livsstilsdesigner!No Gravatar skrev:

januari 14, 2011 @ 22:29

Finn din livsuppgift var jättebra! Den andra har jag inte läst. Men Munken som sålde sin ferrari är suverän!

Ha en härlig helg!

Cecilia, Livsstilsdesigner!No Gravatar skrev:

januari 14, 2011 @ 22:29

Btw, jag följer dig på Bloglovin nu.

momNo Gravatar skrev:

januari 15, 2011 @ 10:48

Måste få låna sen !