VLOG: Nya lägenheten just nu!

Såhär ser det ut i min nya lägenhet just nu!

Mitt i köksmonterandet igår kände jag att det var dags att dokumentera kaoset. Jag ska flytta in nästa helg, så jag hoppas verkligen att allt kommit på plats då. Jag ska dock jobba en hel vecka i sträck nu (utom måndag visserligen) så jag kommer inte att ha så jättemycket tid över till att fixa där hemma. Men det är som jag & mamma brukar säga:

”DET SKA GÅ!!”

Det som ska göras (helst innan nästa helg då): montera ihop resten av köket, sätta köket på plats, inhandla toalett & badkar & få det på plats, montera ihop vask+lådor till badrummet & få det på plats, köra till tippen med allt skräp(!!), måla köket, stabilisera hyllan i källaren & ta ner alla lådor som ska vara där, packa det sista här hemma & flytta.

Haha, dör lite när jag läser allt det där. Men det är lugnt. Jag är inte aaaalls stressad.
Kommer bara att gå i ide & sova i en vecka månad när allt det här är över!

Edit: Visst ja, jag ska ju inhandla en kyl/frys & spis också. Kan vara bra att ha…
6 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Jag gör tyvärr inte bloggdesigner! Men HÄR finns folk som gör!
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


☆ CiaNo Gravatar skrev:

maj 18, 2012 @ 11:38

Ja och badkar är en bonus! :-) Ska bli kul att se hur det blir när det är klart
Jag hittar inte alla förebilder jag tog när vi flyttade ut inför renoveringen. Lite trist att inte ha riktigt bra före och efterbilder.

KristinaNo Gravatar skrev:

maj 20, 2012 @ 8:32

ÅÅÅH Det där kommer bli toppen!! Nästan att jag skulle vilja åka hem och hjälpa dig ställa i ordning.. Men bara nästan :) Ser ju ut som det kommer bli en perfekt lya iallafall, och ni har kommit långt :)

Kom igen, det här fixar du!

Elinlovisa.seNo Gravatar skrev:

maj 20, 2012 @ 11:43

Det ser ut ungefär som hemma hos oss, vi håller på att totalrenovera. Dock bor i i kaoset! :S

IsaNo Gravatar skrev:

maj 21, 2012 @ 22:57

Åh, jag önskar att jag hade råd & möjlighet att renovera riktigt ordentligt!
Tyvärr får man ju inte ändra så mycket i en hyreslägenhet, annars hade jag definitivt tagit bort (bl.a.) de fula inbyggda garderoberna i sovrummet.

Jag är säker på att din lägenhet kommer se helt underbar ut när renovering & inredning är klart, du verkar kunna det där med inredning, :).

Tess - Istla.seNo Gravatar skrev:

maj 22, 2012 @ 17:27

Badkar är ju ett måste =)
Det kommer bli så fint i din nya lgh. Ska bli kul och se resultatet!
kram // Tess.

MariaNo Gravatar skrev:

maj 26, 2012 @ 21:48

Haha. Ingen röra är som flyttröra. ;)