Who are you?

Det har varit så dött här på senaste tiden så jag tänkte ruska lite liv i er & hoppas ni vill svara på frågorna ovan :) Det var längesedan ni fick chansen att berätta lite om er själva & nya läsare/prenumeranter har fastnat sedan sist så vi kör igen! Delen där ni berättar lite om er själva kan innehålla precis vad ni vill (namn, ålder, stad, intressen o.s.v). & så hade det varit roligt att veta varför ni återkommer hit! Bilderna? Dexter? Vana? Kärlek? Hat?

  & kom igen nu, ni smygisar som aldrig kommenterar,
nu kan ni passa på att lämna en rad som uppskattas ;)
40 Kommentarer »

Lämna en kommentar :)

BARA SÅ NI VET...

Reklamkommentarer i stil med "Kolla in min blogg" raderas.
♥ Vill du också ha en bild bredvid din kommentar? Regga dig här!
♥ Tack för att ni följer min blogg & kommenterar ♥

bloglovin


NicoleNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 14:59

Namnet är Nicole och jag är 20år. Bor uppe i Motala men kommer ursprungligen från Skåne. Har släkt i närheten av dig.
Jag läser här lite då och då, tycker det är mysigt. Du verkar som en bra person och ja.. haha, vet inte riktigt vad det är. Det är väl vana blandat med någon okänd dragning till sidan ;)

Hoppas du blir glad av mitt svar ;)

W e b - L i n n . n oNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 15:06

Linn her fra Norge snart 22 år, Driver med foto, smykker, sying og web design og masse mer.
Følger bloggen din fra gammel vane, dexter, bilder og din hverdag. :D

SandraNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 15:06

Jadu. Jag har läst din blogg sen.. öh? Utan överdrift måste det vara sen 5 år tillbaka. Det var faktiskt tack vare dig jag fick inspiration till att börja pilla med webbdesign själv och skaffa mig en egen domän osv. :)
Jag återkommer hit mest för att se vad du hittar på med designen och vilka bilder du lägger upp. Det är nån slags gullig, men fängslande känsla över den här bloggen. Kan inte låta bli att kika in här varje vecka :p

♥ MartinaNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 15:22

Namnet är Martina är 22 år bor utanför Växjö men kommer ursprungligen från Västkusten, där tid spenderas så ofta jag kan, för att jag har min familj kvar där. Lämnade Västkusten för studier och kärleken. Bor idag tillsammans med sambon Henrik och våra två katter i ett hus som vi håller på att renovera för fullt. Inredning och trådgård är bland det roligaste jag vet.
Jag har följt din blogg i ett par år, älskar dina bilder men också att man har fått lära känna dig lite granna. Du verkar vara en underbar person som alltid gör mig glad när jag går in på din blogg. :)

CissiNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 15:25

misstänker att jag är en av smygisarna så jag tänkte att jag kunde skriva några rader (även om jag svarat på ett liknande inlägg förut)

jag heter cissi och har följt din blogg sedan urminnes tider (eller, i alla fall känns det så) och anledningen till att jag stannar är nog för att din blogg var den första jag läste, du har en bra variation på dina inlägg och för att du antagligen har världshistoriens coolaste katt (och det kommer från någon som inte ens gillar katter) ;)

keep up the good work!

JenniferNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 16:12

Mäklarstudent som bor i Borås och pluggar. Läser din blogg för att man alltid blir så glad av den! :) Dexter verkar ju också helskön haha :)

VeronicaNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 16:26

Fyller 25 i juni, bor just nu i Buenos Aires, Argentina, men åker tillbaka till Stockholm i maj. Pluggar spanska på distans och är en hejare på grammatik och att snacka men tydligen helt värdelös på att analysera böckerna vi måste läsa.
Älskar japanska spetsar (hundrasen), äta kött (tur för mig att jag är i ett av världens bästa länder när det kommer till kött). Jag föredrar killar med lockigt mörkt hår (och just nu tycker jag lite extra mycket om en alldeles särskild..), är helt övertygad om att min pappas frus landställe i Stockholms skärgård är paradiset på jorden, saknar min familj jättemycket och svensk sommar men är obeskrivligt glad för att jag slipper det här årets snö och kyla.

Du lärde mig en gång vad en blogg var, har hängt med sedan Lunarstorm-tiden när du hade en ”dagbok” på nätet och var tillsammans med Bobby. Nu skulle det kännas jättekonstigt om du slutade blogga eller om jag helt enkelt skulle sluta läsa, otänkbart liksom :)

VanillaNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 16:50

Hej!
Jag är en tjej som nyligen tagit lärarexamen. Just nu arbetar jag på en förskola och i april åker jag ut som volontär till Ecuador! Det ska bli otroligt spännande!

Jag tittar in då och då för att jag gillar ditt sätt och skriva, dessutom är bloggen snygg vilket jag gillar! :-)

Ha en bra dag!
Kram

MarielNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 16:52

Hej!
heter mariel, är 21 år o är relativt ny som läsare här. såg nån grej du skrev på bloglovin-reklamruta och sen fastnade jag här för det var fin design på bloggen, fina bilder och trevlig stämning allmänt :P
jag e från chile , uppvuxen i sthlm o en rätt vanlig tjej på många sätt..
förra året åkte jag till norge ett halvår.. o blev ganska snabbt tsm o förlovad o gravid med min norska vän! nu e han o jag gifta och jaghåller vår 2 veckor gamla bebis i famnen.
detvar lite om mig ^^

AnnaNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 16:52

Anna heter jag och jag är 21 år. Bor just nu i Kalmar för att studera, men är Ålänning i själ och hjärta. Mina intressen är väl främst att sitta och läsa bloggar, och ibland även blogga själv. Jag hittade till din blogg via din bilddagbok för längesen, och sen har jag varit kvar. Jag har verkligen fastnat för ditt sätt att skriva, och dina fina bilder på Dexter.

AnnaNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 16:56

Anna heter jag, strax nitton, bor i Skellefteå men är på väg till Jönköping i höst :) Gillar foto, musik, pyssel, fina saker, hästar och mina vänner :)
Jag har hängt med några år nu mest för att du verkar som en så skön person, gillar din stil och det du har att säga. Sen är ju Dexter ett plus i kanten :)

Ha det bra! :)

MarkusNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 17:15

Jag minns ju dig från LunarStorms storhetstid, och har sedan hittat in hit med jämna mellanrum under åren som gått. Men det var först för någon vecka sedan när du av någon spännande anledning la till mig på Twitter som jag blev en stammis och du fick en alldeles egen knapp i mitt verktygsfält som heter ”Lilija”. Jag läser i princip bara bloggar som är fint gjorda, innehåller mycket foton och inte är allt för djupa i diskussionerna. Känns som att du passar in perfekt där. :-)

Linas inredningNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 18:01

Jag är 24 (är från Eslöv eg), bor i en tvåa med min nyblivne man och våra två katter, jobbar i klädesaffär i Lund och bloggar om inredning, katter och en massa annat.

Jag läser din blogg (sedan länge) för att du skriver bra, har snygga bilder, har schysst humor och lyckas göra vardagliga saker intressant. Hoppas du fortsätter ditt bloggande länge! Ha det gott :)

♥ AnnaNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 18:45

Jag kikar in på din blogg i princip varje dag. Gillar din bloggdesign, dina bilder, hur du skriver. När man har läst din blogg ganska länge känns det som man ”känner” dig lite, och att vi nog är ganska lika…
Fortsätt blogga! :)

JasmineNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 19:19

Jasmine heter jag. Är 22år och kommer ursprungligen från Hörby men pluggar nu till tandläkare i Malmö. Jag har läst din blogg i typ 3 år och gillar blandningen av tips, bilder och allmänt babbel :) Keep up the good work!

Pia [stjerndorff.com]No Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 20:04

Pia, 20 år, bor numera i Växjö på campus med min sambo Fredrik och vår kissekatt Smirnoff. Älskar att sitta och nörda mig med koder – code is poetry ;) – och går mitt första år vid Systemvetarprogrammet, Linnéuniversitetet (Växjö). Är tyvärr inte så duktig i photoshop eller på fotografering så det blir inte alltid lika fint som du har det här :)

Jag kommer hit i stort sett varje dag. Vi kan nog säga minst 300 dagar om året åtminstonde. Jag är egentligen inte säker på vad som får mig att hela tiden komma tillbaka (förutom att jag uppenbarligen är galen i din blogg), men det är nog en blandning av aha-känslan vid din layout och att se alla dina fina bilder :) Sen är ju Dexter helkul, du och Marcus helgulliga och allt är bara så himla.. inspirerande!

Känner mig lite som en tjuvläsare ibland, men försöker hela tiden bli bättre på att kommentera :) Blir själv så glad av att få kommentarer så jag måste ju ge också ;)

MalinNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 20:05

Malin. Snart 24. Gravid. Bor i en liten ”by” i Södermanland. Jobbar me Foto/Data & njuter av tillvaron? :) Haha klyshigt!

Är inne här av ”gammal vana” får jag nog säga :) Går lite i vågor, va supertrogen läsare för ett par år sedan & ”hänger kvar” liksom just därför det :)

Frida - zerendipity.seNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 20:10

Hallö!
Frida heter jag och jag är 23 år i år. Är ursprungligen från en liten håla vid namn Gislaved i Småland, men bor numer i Borås där jag även studerar på heltid!
Det största intresset jag har är antagligen min blogg och att sitta med Photoshop. Filmer är också ett stort intresse :)
Anledningen till att jag återkommer hit är för att det var Du som fick mig att vilja börja blogga!! Faktiskt sant!! :) Såg dig av en slump på Lunarstorm och hittade då hit för snart 5-6 år sedan :) Och på det viset blev jag inspirerad och skaffade mig själv en hemsida/blogg.
Så jag vet inte vad min anledning hamnar under för kategori? Kärlek? :P haha!

kram!

CiaNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 20:22

Tror du vet lite om mig, att jag bor med M i Stockholm tillsammans med våra två Birmakissar. Jag gillar precis som du webdesign och att fota. Men till bloggen fotar jag oftast med en av våra små kompaktkameror. Önskar jag tog fram systemkameran mer.

Söt – både till utseende och sätt, eftertänksam – du skriver på ett intressant sätt där du inte babblar ur dig utan istället komprimerar och tar ut godbitarna, personlig – det känns som du skriver om saker som verkligen berör dig., humoristisk – hämnd på Dexter var en höjdare ;-) .

Tycker om ditt sätt att skildra ditt förhållande väldigt kärleksfullt. Tycker om Markus små kommentarer och gästbloggningar.

Kort sagt så blir jag glad när jag kommer hit.Till och med när du är sur ;-)

EmmaConstanceNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 20:49

Jag hittade hit och fastnade först för din fina design och sedan dina bilder, och det är pga dem och ditt sätt att skriva som jag kommer tillbaka :)
Jag själv bor i Sveriges tråkigaste stad, söker jobb i en stad långt därifrån och drömmer om ett lite roligare liv. Min blogg fyller jag mest med bilder.

josefinNo Gravatar skrev:

mars 8, 2010 @ 23:02

Josefin heter jag, 23 år från Åre men sedan 3 år bosatt i Oslo..
Jag återkommer ständigt till din blogg och den stora dragkraften tror ja ligger i att du har ett väldigt härligt och lättsamt sätt att forma dina inlägg på. du har massor av fina bilder, du är super söt och du visar upp en härlig personlighet här i bloggen som jag gillar =)
då och då, framför allt när du pysslade så mycke med din gamla lägenhet gav du massor av härlig inspiration och pysselglädje.
fortsätt som du gör =)

AnnoNo Gravatar skrev:

mars 9, 2010 @ 0:55

Gammal vana :) fast inte dålig för det, jag släpper bloggar rätt snabbt men din hänger alltid med. Jag saknar väl kanske när du hade fotodagbok och önskar du hade lite meeeer foton! <3 kram

♥ SusanneNo Gravatar skrev:

mars 9, 2010 @ 6:44

Susanne, fyller 25 i maj, bor norr om Göteborg. Har läst din blogg i ganska många år nu och har helt enkelt hängt kvar för att din blogg ”passar mej”. :) Älskar dina bilder och dina texter är lättlästa med lagom mycket text.

smämNo Gravatar skrev:

mars 9, 2010 @ 11:18

jag läser din blogg ofta och har gjort ganska länge. själv heter jag sara och är 26 år ^^,
jag gillar din blogg för att den är intressant och rolig. sedan är du jättecharmig.

saraNo Gravatar skrev:

mars 9, 2010 @ 18:50

Jag har aldrig läst din blogg tidigare men kommer nog att göra det i framtiden för jag finner den inspirerande och uppmuntrande.

LindaNo Gravatar skrev:

mars 10, 2010 @ 9:39

Hej My! Jag heter Linda och bor i Borås i västsverige. Jag är snart 24 år. Jag pluggar och jag hittade dig på lunarstorm en gång för lääängesen. Tyckte din stil verkade intressant och har följt dig.

BasoNo Gravatar skrev:

mars 10, 2010 @ 18:24

Allt är så stilrent och tufft på din blogg, därför läser jag den.
Och dina inlägg är lagomt långa :)

InaNo Gravatar skrev:

mars 10, 2010 @ 21:47

Ina, fyller 20 i år, bor utanför Göteborg. :)

Jag har läst din blogg helt otroligt många år, haha. Jag har någon svag bild i minnet av en sida som du hade en fotodagbok på, och som var en ”extern” (eller vad man ska säga) sida till den ”centrala sidan”… och så var det liksom ”hemside-stuket” på den. :) ..längesen! Jag har ingen aning om hur jag hittade den från början men jag har verkligen fastnat. Du skriver på ett härligt sätt och din blogg är så stilren och väldigt charmig emellanåt så att jag bara måste kika in i den en gång till, och en gång till… haha :) klar favorit av många anledningar!

Du har ett snyggt upplägg och du har skön känsla för stil och linjer och hur du lägger upp bloggen, beskär bilder, väljer färger o.s.v. Du skriver kort och koncist och det kan vara så skönt att bara läsa lite i taget emellanåt, liksom. Dessutom gillar jag hur du kan inspirera jättemycket ”bara genom ett litet vardagsinlägg”. Jag gillar glädjen du sprider! Fortsätt köra din grej! :D

ceciliaNo Gravatar skrev:

mars 11, 2010 @ 8:38

jag brukar läsa din blogg lite då å då. Är inte här varje dag, men minst 1 gång i veckan i alla fall. Har inte varit en besökare så länge, sen i sommaren -09 (om jag inte minns fel?!). Jag fastnade först för din fina bloggdesign, den lockade till mera.

Det är väldigt svårt att förklara varför man läser en blogg. Det finns ju alltid nått man fastnar för, men riktigt precis vad vet man aldrig. Det bara är så…

Jag heter föresten Cecilia, är 21 år (snart 22) och jag bor i Uppsala.

♥ JenNo Gravatar skrev:

mars 11, 2010 @ 8:46

Haha, antar att jag är en av smygisarna, så nu tar jag tag i att faktiskt lämna en kommentar!
Jennifer, snart 18-årig tjej från Stockholm, håller på väldigt mycket med bild&form, foto och design, tycker om musik och att läsa, både bloggar och böcker.
Hm… jag tror att jag dras mest till din blogg för att den är så himla mysig. Känslan liksom. Och dina bilder, som ofta är på vardagliga saker och upplevelser, är ändå intressanta och välgjorda. Tycker att du har lyckats skapa ett mysigt krypin här och jag kikar in i princip varje dag. :)

AngeliqueNo Gravatar skrev:

mars 11, 2010 @ 19:56

Ptja, Angelique vare här. Bosatt i Karlskoga som ligger ca 4,5 mil ifrån Örebro. Är väl ingen ny direkt, har läst din blogg i x antal år nu :) Och kommenterar lite då och då. Gillar din blogg för din blandning, du har en skön mix av allt. Dexter är ju ett stort plus, såå söt. Men jag vet inte riktigt vad det är med din blogg, men något extra är det som gör att jag fortsätter att läsa.

MarinaNo Gravatar skrev:

mars 12, 2010 @ 13:49

Har varit dålig på att läsa bloggar ett tag nu & därav har jag helt missat detta inlägget…
Jag har följt din blogg riktigt länge nu känns det som, 4 år tippar jag på. Jag tycker du har en bra blandning på din blogg och jag gillar dina foto. Ha en go helg tjejen! :)

froidanNo Gravatar skrev:

mars 12, 2010 @ 13:55

Frida, 21år. Mamma till två!

Hittade hit för ca 3år sen tror jag det är nu. Eller ah jag hittade din bdb, minns ej hur. Sen började jag läsa din blogg! Slutade ett tag, sen när blovin’ kom in i bilden la jag till dig där :)

Är väl mer av en ”smygis” här då jag sällan kommenterar, är ganska lat så skyller på det ;)
Gillar att läsa din blogg för du tar så fina/roliga bilder, och gillar alltid när du gör designer, dom blir alltid supersnygga! :)

idaNo Gravatar skrev:

mars 12, 2010 @ 14:00

Hej! Jag heter Ida, och är 22 år till sommaren. Jag bor i jönköping. Jag har läs din blogg i flera flera år. Hittade den för ca 4-5 år sedan, sen hade jag ett break från diverse bloggar. Men nu för ca 1 år sen hittade jag den igen och följer den via blogglovin. Älskar dina inlägg och även din kreativitet vad gäller både bilder och designer. keep up the good work!

själv skriver jag numera på http://kevlarsoul.gone.se kika gärna in om du får tid :)
kram

Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & LaughNo Gravatar skrev:

mars 12, 2010 @ 14:42

Uh svårt och skriva om en själv men jag försöker!:)

Alisa heter jag, bor i Sätra/Stockholm är 23 år och är förlovad, bor i en nybyggd 2½ med min sambo, våra två älskade vovvar Gizmo & Leeloo och så har vi ett 375 liters stort akvarium med 2 hajar och 2 malar.

Min fritid spenderar jag med mina nära och kära, vänner, bloggen (såklart), tränar vovvarna, shoppar, heminredning, matlagning (GI) och lite annat smått och gott. Jobbar gör jag på ett av Sveriges ledanden företag inom kreditkort. Jag jobbar med kundrådgivning, utbildar nyanställda och är mentor och lite annat. Älskar mitt jobb, min arbetsplats och mina kollegor.

Din blogg har jag läst till och från i drygt ett år nu och gillar den!:) allt ifrån vardagssnack, bilder och lite smått och gott!:)

F I N P I X I ANo Gravatar skrev:

mars 12, 2010 @ 21:52

GAH! Jag är lat! :)
Kör en snabb-version.
Sandra, 22, karlskrona, hästnörd. Du var en av de första jag började följa, när du bara hade en rull-list och massa bilder. Du hade en kille som hette Bobby. Iallafall.. alltid trevligt att kika in här!

MalinNo Gravatar skrev:

mars 13, 2010 @ 7:49

Jag började läsa i din blogg för Paula tipsade mig och sen har jag stannat kvar. det är några år nu, kanske 3-4. Jag tycker om att du har så fina bilder, och berättar vardagliga saker och jag som själv har katt tycker det är kul med Dexter både bilder och historier. och eftersom jag själv är från Skåne är det helt klart ett plus också att du är skåning. ;)

Martina OhlssonNo Gravatar skrev:

mars 13, 2010 @ 8:23

Hej My! Martina heter jag, 22år gammal och bor i Askeröd city i Hörby! Har följt dig så länge jag kan minnas, har träffat dig på björket i Hässlehålan på toaletten (höhö). Sen har jag sett dig ett x antal gånger på Kvantum i Eslöv. Kan inte riktigt sätta fingret på varför jag har detta beroende att följa din blogg (vilket låter helt skumt), men jag tycker att du är sjukt vacker och verkar vara helgo helt enkelt! Tack för att jag får följa dig! :)

ellenNo Gravatar skrev:

mars 13, 2010 @ 10:35

åh jag har varit här jäääättelänge! och jag heter ju ellen och är snart 21 och pluggar till förskollärare. jag minns att för flera år sedan när jag började läsa bloggar så var din hemsida/blogg en jättestor inspiration för mig. jag undrade jämt hur hemsidan blivit så fin, om det var du själv som suttit och knåpat ihop den och att jag själv skulle få en likadan en vacker dag! hihi!

jag återkommer nu av gammal vana, det skulle kännas tomt att inte få följa dig längre, så jag hoppas att du kommer leva föralltid! och jag också! :)

<3

SofieNo Gravatar skrev:

mars 13, 2010 @ 12:07

Har följt din blogg länge, sen 2007 tror jag… så jag bara hänger kvar :)
Gillar bilderna och de korta texterna. Var nog det jag fastnade för.

Jag själv är 23 år, bor söder om stockholm och är en såndär ”mammabloggare” som du inte gillar ;)